"Believe nothing, no matter where you read it or who has said it, not even if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense."

Ampun tuanku, sembah patek harap diampun...Patek ingin menyampaikan siapakah PENGKHIANAT sabenar kepada ketuanan Sultan di negara ini...malah dikalangan tuanku pun ada yang bersekongkol dengan mereka kerana di beri habuan yang lumayan...Patek patek yang marhaen dinegara ini masih tetap setia dengan tuanku walau pun difitnah dengan pelbagai tuduhan..ampun tuanku beribu ampun, sembah patek harap diampun..

Thursday, May 13, 2010

Anda mahu BEBAS kan belenggu kewangan? Sila hubungi wakil rakyat BEBAS

SharpShooter
 
Sekiranya kerajaan BN meluluskan perlaksanaan GST, sudah pasti rakyat marhaen akan lebih terasa akan kenaikan harga barang-barang keperluan harian.

Namun begitu, anda janganlah bimbang, bukankah kita sudah ada 4 MP baru BEBAS yang baru terbabas?

Mereka adalah wakil rakyat BEBAS anda yang sedia membantu anda pada bila-bila masa. Hubungilah mereka segera.

Atau sekiranya anda mahu tahu bagaimana " broker YB" yang berjaya dan kaya raya seperti Zamil Ibrahim atau seperti Ezam Md Noor raja sesumpah yang kerjanya pagi petang siang malam asyik bersumpah hingga duit turun dari langit...anda bolehlah hubungi mereka.


Tetapi sekiranya anda diliwat atau ingin dapatkan biasiswa khas, anda bolehlah hubungi PM 1 Malaysia merangkap Menteri Hal Ehwal Monggolia. Mereka semua sedia membantu anda.* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

No comments:

Post a Comment

Jika Anda terlepas.....ada ulang tayang disini????

Lagi disini

Tambah satu lagi........lepas ni...lu fikir la beb....

RPK Speaks His Mind - Altantuya Statutory Declaration