"Believe nothing, no matter where you read it or who has said it, not even if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense."

Ampun tuanku, sembah patek harap diampun...Patek ingin menyampaikan siapakah PENGKHIANAT sabenar kepada ketuanan Sultan di negara ini...malah dikalangan tuanku pun ada yang bersekongkol dengan mereka kerana di beri habuan yang lumayan...Patek patek yang marhaen dinegara ini masih tetap setia dengan tuanku walau pun difitnah dengan pelbagai tuduhan..ampun tuanku beribu ampun, sembah patek harap diampun..

Thursday, October 8, 2009

Banyaknya orang dibalik kerusi

Wartamaya

Muhyiddin kata, PAS kian tertekan. Kita teringin sangat nak tanya Muhyiddin, sapa yang tertekan dan sapa yang menekan ni. Hang buat lawak ngan wartawan penjilat boleh la.

Ni ha, apa cerita. Kata orang gambar membuktikan segala galanya. Gambar bercerita seribu kisah. Sapa yang tertekan bila macam ni rupanya lawatan TPM Umno.. hihi..


Ramainya kerusi..Majlis Pecah Tanah Sekolah Kebangsaan Taman Intan Perdana, pada 28 September lalu. TPM Umno merangkap Menteri Pelajaran Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin tiba di pentas utama di Majlis Pecah Tanah. Mesti ramai yang gelak pecah perut dimajlis pecah tanah ni.

No comments:

Post a Comment

Jika Anda terlepas.....ada ulang tayang disini????

Lagi disini

Tambah satu lagi........lepas ni...lu fikir la beb....

RPK Speaks His Mind - Altantuya Statutory Declaration